Skip links
PROFITEER NU BIJ DE GROOF

Keukens op maat aan gegarandeerd dé beste prijs kwaliteit.

Onze keukens op maat zijn gemiddeld 10% tot 20% goedkoper dan elders.

Op zoek naar een kwalitatieve keuken op maat voor je nieuwbouw of renovatie? De Groof te Lommel is reeds meer dan 60 jaar één van de toonaangevers in de keukensector.

Uit ervaring weten we dat véél mensen die over de vloer komen bij De Groof met een offerte van een ander bedrijf veel te veel betalen voor de keuken die ze graag zouden willen.

Bij De Groof nemen we uitgebreid de tijd om te bespreken wat je graag zou willen en vervolgens hanteren we altijd een eerlijke prijs die in 75% van de gevallen goedkoper is dan je huidige offerte.

Kiezen voor De Groof is dus kiezen voor een betrouwbare partner. Een familiebedrijf dat dag en nacht klaar staat voor zijn klanten, zorgt voor een vlot verloop doorheen het hele proces en heel belangrijk: een partner die zijn afspraken nakomt.

Waarom kiezen voor De Groof Keukens & Interieur?

REFERENTIES

Ook zij kozen voor De Groof.

DE IDEALE PARTNER

Kiezen voor De Groof is kiezen voor kwaliteit.

De Groof Keukens & Interieur werd opgericht in 1959. Intussen is De Groof Keukens & Interieur uitgegroeid tot een team van vakbekwame interieurarchitecten en technici.

In een overzichtelijke nieuwe productieruimte, gelegen aan het Kristalpark te Lommel, worden al onze keukens,
badkamermeubels, dressings, kasten, etc. geproduceerd aan de hand van de modernste precisiemachines

In onze toonzaal staat ons team van interieurarchitecten voor u klaar voor een verkennend gesprek. Aan de hand van uw grondplan of zelf opgemeten maten creëren zij, met oog voor detail, een ontwerp en vrijblijvende offerte op. Wanneer dit ontwerp uitgewerkt is, maken zij graag een nieuwe afspraak met u om alles verder te bespreken.

MAAK JE AFSPRAAK BIJ DE GROOF

Vrijblijvend je droomkeuken bespreken? Contacteer ons!


Explore
Drag